Aanleg

Het begin van een tuin aanleggen is een goed ontwerp. Voor het maken van een goed ontwerp komen wij bij u thuis langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Dit kan variëren van een onderhoudsvriendelijke tuin tot een siertuin die meer onderhoud vergt.

Vervolgens meten wij uw tuin in en kijken we naar de ligging van uw tuin. We kijken o.a. naar de bodemconditie, de stand van de zon en de afvoer van regenwater.

Naast tuinen bij woningen leggen wij ook bedrijfstuinen aan. Een bedrijfstuin biedt vele voordelen: Het is een visitekaartje voor uw bedrijf, het geeft het pand een frisse aanblik en is tevens een groen welkom voor uw klanten.

Wanneer wij uw tuin aanleggen wordt u zelf volledig ontzorgd. Wij leveren grondwerk, houtbouw, schuttingen, (sier)bestrating, tuinverlichting, graszoden en beplanting. Ook is het mogelijk om uw tuin te renoveren. Met eventueel dezelfde beplanting, of aanvullende nieuwe beplanting.

We bestellen de materialen en beschikken zelf over al het professionele gereedschap om uw tuin tot een mooi en strak eindresultaat te brengen.
Met orde en structuur kunnen wij de tuin netter, makkelijker en mooier maken.

Het is voor ons iedere keer weer een uitdaging een tuin te creëren die volledig aansluit op uw wensen en ideeën.